برگزاری ژورنال کلاب مرکز با عنوان اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

ژورنال کلاب مرکز تحقیقات با عنوان" اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان" توسط دکتر فاطمه حسین زاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، یکشنبه 19 اسفند در سایت آموزش و توانمندسازی دانشگاه ساعت 12 برگزار گردید. دکتر حسین زاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با طرح سوال "چرا برخی افراد ذکر می کنند که بعد از ماه رمضان مشکلات کبد چرب و گوارشی و اضافه وزن بیشتر میشود؟ " به شرح 4 اصل بسیار کلیدی پرداختند که با رعایت این 4 اصل که بدرستی رعایت شود نه تنها این مشکلات برطرف می شود بلکه به نوعی سم زدایی و چربی سوزی اصولی رخ می دهد و به نوعی جنبه درمانی در بسیاری از بیماریهای متابولیکی و اضافه وزن را نیز داراست که علاوه بر کسب فیوضات معنوی، باعث مشکلات جسمی و گوارشی و چاقی و کبدچرب نشوند.
- بیدارخوابی تا سحرممنوع بدلیل مشکلات متابولیسمی
- سحری را در زمان سحری استفاده کنید. که معادل وعده ناهار میباشد( یا برای برخی افراد معادل صبحانه) حتما از سالاد استفاده کنید تا دیرتر گرسنه و همچنین تشنه شوید از حذف سحری یا مصرف آن در آخر شب پرهیز شود.
- مهم ترین وعده ماه رمضان افطار می باشد که رفع گرسنگی و رفع تشنگی کامل ممنوع می باشد. باتوجه به استراحت 13 ساعته سیستم گوارشی بهتر است با حجم کمی از مایعات و مواد خوراکی افطار شروع شود. سپس به تدریج مایعات مصرف شود. مایعات ولرم هم دمای بدن، خرما و مصرف غذای ساده و سبک مثل وعده صبحانه توصیه می شود و نیز زولبیا، بامیه و... باتوجه به قند و اسیدهای چرب مضر پرهیز شود تا مشکلات کبد چرب و چاقی بوجود نیاد.
- فاصله بین افطار و شام حتما دو تا سه ساعت باشد و شام باز هم سبک مانند شام سایر روزهای غیر روزه باشد.
آب در فاصله افطار تا خواب و همچنین سحری بتدریج مصرف شود تا کم آبی در طی روز جبران شود (از مصرف مایعات فراوان در افطار و سحری پرهیز شود ) و از تخم شربتی، دانه چیا و خاکشیر و آبلیمو با آب استفاده شود.
- گروه خبری : زیرسایت عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
- کد خبر : 54592
اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی
