مراسم دید وبازدید صمیمانه نوروزی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان مرکز
مراسم دید ­و ­بازدید صمیمانه نوروزی معاونت محترم تحقیقات ­و ­فناوری دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان مرکز تحقیقات

مراسم دید ­و ­بازدید صمیمانه نوروزی معاونت تحقیقات ­و ­فناوری دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان  مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در اولین روز کاری در سال جدید در سالن شورای معاونت برگزار گردید.  دکتر محمدرضا میری ضمن تبریک  آغاز سال نو و عید نوروز، تقارن این سال با نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان را به فال نیک گرفته و برای همه همکاران آرزوی سلامتی، سعادت و موفقیت نمودند.

1401/01/15