بازدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت به مناسبت هفته پژوهش
بازدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز تحقیقات به مناسبت هفته پژوهش

به مناسبت هفته پژوهش، معاون محترم تحقیقات و فن­آوری دکتر کاظمی به ­همراه مدیر محترم توسعه وارزیابی تحقیقات و مسئول محترم امور اداری از مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و دانشکده بهداشت بازدید کردند. در این نشست دوستانه که با حضور ریاست محترم دانشکده و مرکز تحقیقات، معاون محترم پژوهشی دانشکده، اعضای هیئت علمی و کارشناسان پژوهشی برگزار شد، ازتلاش­های اعضای هیئت علمی، کارکنان مرکز و دانشکده که باعث بدست آمدن موفقیت­های چشمگیر پژوهشی شده است، قدردانی بعمل آمد.

1400/09/22