برگزاری جلسه مرکز تحقیقات با معاونت بهداشتی دانشگاه جهت تدوین کتابچه سیمای جمعیت استان
برگزاری جلسه مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با معاونت بهداشتی دانشگاه جهت تدوین کتابچه سیمای جمعیت استان

در راستای همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با معاونت بهداشتی جهت تدوین کتابچه سیمای جمعیت استان، جلسه هماهنگی به ­منظور بررسی نحوه نگارش پروپوزال، نحوه دسترسی و اخذ داده ­ها و انجام هماهنگی­ های لازم با سازمان­های همکار در تاریخ 16 آبان ­ماه با حضور نمایندگان محترم معاونت بهداشتی و کمیته نگارش و تدوین کتابچه سیمای جمعیت از دانشکده بهداشت و مرکز SDH  برگزار گردید.

دکتر مصطفوی، مدیرسلامت خانواده جمعیت و مدارس معاونت بهداشتی ضمن اشاره به اینکه راهبرد رصد دقیق آمایش جمعیت و و نرخ باروری از راهبردهای اساسی وزارت بهداشت در بحث صیانت از جمعیت است، از همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در اجرای این راهبرد ابراز خشنودی و تشکر نمودند.

مهندس شریف­ زاده مدیر  پروژه فرمود پس از جمع ­آوری داده از سازمان های همکار برنامه نگارش و تدوین کتابچه آغاز خواهد شد.

1400/08/17