برگزاری سومین جلسه هماهنگی درخصوص نحوه نگارش مقاله علمی دانشنامه دفاع مقدس

در راستای همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس جهت تدوین دانشنامه دفاع مقدس، سومین جلسه هماهنگی درخصوص نحوه نگارش مقاله علمی در تاریخ 5 آبان­ماه با حضور نمایندگان بنیاد و گروه منتخب تدوین مقاله از مرکز SDH برگزار گردید.

جناب آقای دکتر میری، ریاست محترم مرکز SDH، ضمن خوشامدگویی به میهمانان جلسه، آمادگی همکاران مرکز را در نگارش مقاله علمی اعلام فرمودند.

سرکار خانم محترمی، نماینده محترم بنیاد نیز گزارش مبسوطی از اقدامات انجام­ شده درخصوص تدوین کتب، انجام مصاحبه و اسناد جمع ­آوری شده ارائه نموده و گفتند برای نگارش مقاله علمی، ابتدا باید مستندات و رفرنس­های شفاهی، میدانی و مکتوب جمع ­آوری شود و بعد با استفاده از شیوه ­نامه­ های نگارش مقالات و شیوه ­نامه ارجاعات کار نگارش مقاله آغاز گردد.

جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک نمائید.

1400/08/11