برگزاری اولین جلسه مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در سال 1400

اولین جلسه مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با حضور ریاست محترم، معاونت محترم آموزشی و مسئولین محترم هسته­ های پژوهشی مرکز، دوشنبه مورخ 30 فروردین ماه1400 ساعت 11:30 در اتاق شورای دانشکده بهداشت برگزار گردید. در این جلسه که با هدف بررسی اهداف و فعالیت­های مرکز در سال جاری تشکیل شد، ایده راه اندازی کتابخانه مجازی در سایت مرکزمطرح گردید و تصمیم بر آن شد که پس از بررسی جوانب امر و مشورت با کتابخانه مرکزی دانشگاه اعضای هیات علمی در صورت داشتن منابع الکترونیک معتبر و کتابهای الکترونیک آن را جهت استفاده همکاران در اختیار مرکز قرار دهند تا در سایت مرکز تحت عنوان کتابخانه مجازی قابل دسترس باشد.

1400/02/06