مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۰ شنبه ۲ بهمن
برگزاری جلسه معرفی رویداد شتاب کارآفرینی سلامت
جلسه معرفی رویداد شتاب کارآفرینی سلامت با همکاری کلینیک کسب­ وکار آروین

جلسه معرفی رویداد شتاب کارآفرینی سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری کلینیک کسب­ وکار آروین در تاریخ 9 آبان­ماه به ­صورت حضوری و مجازی در اتاق شورای دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر عسکری رئیس محترم مرکز رشد دانشگاه به معرفی گروه توسعه فناوری سلامت پرداختند و گزارش مختصری از فعالیت­های مرکز و توضیحاتی درخصوص شرکت­ های دانش بنیان، وظایف شرکت ها، مزایای دانش ­بنیان شدن و آیین نامه معادل سازی جهت تمام وقتی ارائه نمودند.

در ادامه جناب آقای کسرائی­ نیا، مشاور محترم کسب ­و­کار و مدیر کلینیک کسب­ وکار آروین با تاکید بر اینکه امروزه در کشورهای پیشرفته در جهت شتاب کارآفرینی و ترویج نگاه کارآفرینانه، از دوران تحصیل به کودکان آموزش داده می­شود، شتاب کارآفرینی یا Startup Weekend را رویدادهای آموزشی معرفی کردند که می­توانند منجر به کسب­ وکار شوند و آموزش کار تیمی و نوآوری و خلاقیت می­تواند این رویدادها را درجهت درست هدایت کند.

ایشان مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و دانشکده بهداشت را بستر مناسبی درجهت راه اندازی استارت­ آپ­ ها و شرکت­ های دانش ­بنیان دانسته و از تیم حاضر خواستند درجهت استفاده از ظرفیت اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان در این زمینه جلسات توجیهی و آموزشی برگزار و در رویدادهای کارآفرینی و شرکت­ های دانش­ بنیان شرکت نمایند.

جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک نمائید.

1400/08/11