خبرهای پژوهشی حوزه بهداشت و مواد غذایی
خبرهای پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
 
 
خبرها در حوزه بهداشت و مواد غذایی
 
 Significance and Characteristics of Listeria monocytogenes in Poultry Products
از آنجاییکه گوشت مرغ و فرآورده های آن آلوده به سویه های پاتوژن باکتری لیستریا مونوسیتوژنز می باشد، لذا باید دقت کامل در پخت کافی و کامل آن صورت پذیرد.
 
 Dietary Intake of Cadmium, Chromium, Copper, Nickel, and Lead through the Consumption of Meat, Liver, and Kidney and Assessment of Human Health Risk in Birjand

کل نمونه ها آلوده به فلزات مورد بررسی بودند اما میزان جذب روزانه فلزات از طریق گوشت و ارگان های خوراکی پایینتر از میزان خطرساز می باشد. در کل کبد و کلیه میزان فلزات بالاتری دارند.

 
 
 گوشت قرمز و ارگانهای خوراکی عرضه شده در سطح شهر بیرجند فاقد باقیمانده آفت کش ارگانوکلره می باشند.
 
 

Films containing Lactoperoxidase System or Sage Essential Oil on the Shelf life of Fish Burger during Refrigerated Storage

 استفاده از فیلم های زیست تخریب پذیر به افزایش دوره نگهداری برگر ماهی کمک میکند. بویژه فیلم کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی و لاکتو پراکسیداز سبب افزایش بیشتر دوره نگهداری می شود.
 
 
 
 
تاریخ به روز رسانی:
1399/06/31
تعداد بازدید:
452
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal