برگزاري جلسه هسته پژوهشي سلامت محيط و توسعه پايدار با محوريت مديريت سبز مركز تحقيقات
برگزاري جلسه هسته پژوهشي سلامت محيط و توسعه پايدار با محوريت مديريت سبز

اولين جلسه هسته پژوهشي سلامت محيط و توسعه پايدار با محوريت"مديريت سبز" در مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت برگزار گرديد. سركار خانم دكتر نگين ناصح عضو هيئت علمي و مسئول اين هسته پژوهشي در جمع رييس مركز تحقيقات، مسئولين هسته ­هاي پژوهشي و مدعوين از دانشگاه بيرجند و بيمارستانها،  ضمن بيان تعريفي از دانشگاه سبز، به برخي از فعاليت­هاي صورت گرفته در اين راستا در دانشگاه علوم پزشكي بيرجند اشاره نموده و فرمودند يك دانشگاه هنگامي مي‌تواند در جامعه به عنوان يك دانشگاه سبز مطرح شودكه در راستاي كاهش آلودگي‌ها زيست­ محيطي و استفاده كارآمد و بهينه ازمنابع و موادمصرفي و بدون اسراف در مصرف مواد موردنياز روزمره بتواند به فعاليت خود به صورت پايدار ادامه دهد. اين امر با شناسايي اهداف، معيارها و شاخص­هاي دانشگاه سبز امكانپذير خواهد بود.

جناب آقاي دكتر فرزين دبير شوراي راهبري مديريت سبز دانشگاه بيرجند درخصوص تشكل­هاي اداري و چارت پرسنلي و همچنين وظايف كميته­ هاي زيرمجموعه شوراي راهبري مديريت سبز توضيحاتي ارائه فرمودند و به فعاليت­هاي انجام شده در اين دانشگاه اشاره كردند. فعاليت­هايي نظير:

-        ايجاد چال كود به منظور دفع كاغذها و مواد بازيافتي براي تهيه كمپست

-        استفاده از سنگ ريزه با رنگ­هاي طبيعي به جاي چمن مصنوعي پرهزينه

-        استفاده از سرشير و سردوش­هاي كم مصرف در خوابگاهها به جهت صرفه جويي در مصرف آب

-        قرار دادن دوچرخه در اختيار دانشجويان براي تردد در محيط دانشگاه

-        به كارگيري پنل­هاي خورشيدي در سه ساختمان دانشگاه

-        تعريف درس زندگي سبز 2 واحدي به صورت اختياري در دروس دانشگاهي

-        تصويب پروژه احداث يك پاركينگ خورشيدي با ظرفيت 450 ماشين در سال 1399.

آقاي دكتر فرزين پيشنهاد كردند در اولين اقدام بهتر است دستورالعملي براي شوراي راهبري مديريت سبز تهيه و بر اساس چارت مصوب وظايف افراد در كميته­ ها مشخص و ابلاغ زده شود تا اعضا بتوانند به شكل موثر و برنامه ­ريزي­ شده در جهت اهداف شورا فعاليت نمايند.

جناب آقاي دكتر اسماعيلي، رياست بيمارستان امام رضا (ع)، سركار خانم پهلوان، مسئول روابط عمومي بيمارستان امام رضا(ع) و جناب آقاي مهندس تقي زاده، كارشناس بهداشت محيط بيمارستان رازي در پايان پيشنهاداتي در زمينه اولويت­هاي پژوهشي و اجرايي مديريت سبز ارائه نمودند.

جهت مشاهده تصاوير اينجا كليك كنيد.

1398/11/06